Metal & NONMETAL laser motong mesin O-CM

Pondok Description:

Dibandingkeun jeung mesin ukiran laser CO2, anu Metal jeung non-logam CO2 desktop laser motong mesin miboga rentang ngolah deui, eta mah ngan saukur bisa motong bahan non-logam kayaning acrylic, kulit, karét, tapi ogé bisa ngawujudkeun naon anu rék di bahan logam kawas ngeunaan 1.2mm steel baja jeung karbon baja. The cutter laser CO2  is widely used in advertising industry, handicraft production, decoration, rubber plate furniture and other industries. And it is the most affordable  machine for customers who want to cut metal and nonmetal materials.


  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Pangabisa suplai: 250 Siapkeun / susunan per Bulan
  • Port: Shanghai / NINGBO / QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / CD / AD / PT / T
  • AS: 4000-8000
  • jéntré produk

    DATA

    aplikasi

    Tags produk

    laser 1.150W CO2 potongan sababaraha bahan kaasup logam jeung non-logam;
    2.Maxinum ketebalan motong pikeun karbon / stainless steel nyaeta 1.2mm (baja wungkul, logam lianna nu peryogi mertimbangkeun lasers serat);
    3.Maxinum ketebalan motong pikeun acrylic sareng plastik nyaeta 25mm (1 inci), sarta pikeun kai téh 3/4 inci;
    4.Capacitive Otomatis-jangkungna nyaluyukeun motong sirah;
    motong 5.Programmable mantuan solenoid gas;
    tube CO2 6.Highly efisien disegel jeung 10.000 jam MTBF.

    Metal & NONMETAL laser motong mesin O-CM
    Laser pamutahiran kakuatan
    kakuatan The mesin laser urang téh pilihan ti 40w mun 280w sarta kakuatan béda motong bahan thicknesses béda

    péso counter
    Ieu bisa dipaké pikeun motong bahan teuas, iwal ti boga jasa rélatif panjang.

    Logam jeung nonmetal motong laser kantor
    Ieu bisa dipaké pikeun motong logam jeung bahan nonmetal. Dina waktu nu sarua, éta bisa kabiruyungan fokus otomatis

    parameter Téknis

    Area ngagawekeun 1300 * 900mm
    Laser Kaluaran daya 150w
    Locating akurasi ≤ + 0.01mm
    motong Speed 0-40000mm / mnt
    ukiran Speed 0-20000mm / mnt
    cooling Tipe cooling cai
    cooling Software System Control DSP
    Pangluhurna Nyeken Precision 2500DPI

    ngeunaan-us_01 ngeunaan-us_02 ngeunaan-us_03 ngeunaan-us_04 ngeunaan-us_05 ngeunaan-us_06 ngeunaan-us_07 ngeunaan-us_09
  • Saméméhna:
  • Teras:

  • model O-CM 1309
    Area ngagawekeun 1300 * 900mm
    laser daya 150W
    laser Tipe CO2 laser disegel pipah, 10.6μm
    cooling Tipe cooling cai
    ukiran Speed 0-20000mm / mnt
    Laser Kaluaran Control 0-100% Atur ku Software
    Mnt. Ukuran ukiran Cina: 2.0mm * 2.0mm; Hurup Inggris: 1.0mm * 1.0mm
    Pangluhurna Nyeken Precision 2500DPI
    Locating akurasi ≤ + 0.01mm
    Ngadalikeun Software System Control DSP
    Format grafis dirojong DST, PLT, BMP, DXF, DWG, AI, Las, jsb
    Software cocog TAJIMA, CORELDRAW, Photoshop, AUTOCAD, ALL tipe software AUTOCAD dina lawon
    drive System Luhur-precision Stepper Motor
    Equipments bantu Haseup Fan jeung Air knalpot pipe
    Sasayogian tanaga AC110V / 220V ± 10%, 50HZ / 60HZ
    Lingkungan ngagawekeun Hawa: 0-45 ℃, Humidity5-95% (No Water Condensate)
    pilihan Up & Turun Table, sayang madu Worktable, usaha Rotary Alat, Beureum Dot Posisi System
    material motong ngukir
    Acrylic, Plexiglass, PMMA, Perspex, Board organik, Lempeng Double Warna
    Plastik, PP, pepet, PC, PMMA, PS, PES, Pa, palastik Foils & Pilem, Polycarbonate, poliéster atanapi Polyimide Panukeur kibor
    Kai, awi, Veneer, MDF, Blasa kai, triplek
    Kulit, Babi kulit, Sapi kulit, Domba kulit
    Tekstil, Kapas, Sutra, dirasakeun, renda, sintétik & Téknis tékstil, Aramid, poliéster, Fleece ×
    Busa & Filter, Mats poliéster (PES), poliétilén (pe), Polyurethane (PUR) × ×
    Neopren × ×
    Kertas, kardus, Chipboard, Pencét Board
    Batu, keramik, granit, marmer, Pengetahuan Alam batu, karikil batu, sabak ×
    Perangko karét, sintétik & Silicone karét, karét Pengetahuan Alam, Microporous Foam
    Silicone karét, karét sintétik
    Kaca, dipencet kaca, ngambang kaca, Kristal kaca, Eunteung kaca ×
    Karbon Steel, steel Steel ×
  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!