Laser ukiran mesin OC

Pondok Description:

CO2 laser mesin ukiran ieu distinguishing ti ukiran flatbed tur mesin motong. Ieu mangrupa affordable laser CO2 engraver & cutter kalawan aréa kerja béda, anu bisa minuhan kaperluan béda ti pamaké. Sarta equiped kalawan kakuatan tinggi plat baja industri ultra, nyieun mesin ngalir lancar jeung CO2 laser mesin ukiran boga hirup layanan panjang. Sajaba ti éta, nganut komponén diimpor, mastikeun CO2 laser engrever ukiran ku kualitas alus.

 


  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Pangabisa suplai: 250 Siapkeun / susunan per Bulan
  • Port: Shanghai / NINGBO / QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L / CD / AD / PT / T
  • AS: 4000-8000
  • jéntré produk

    DATA

    aplikasi

    video

    Tags produk

    1.Has geus grantted tina patén dirancang di appreance jeung téhnologi;
    2.Interlocking panto jeung alat panyalindungan otomatis-shutdown;
    Kantétan usaha Rotary 3.Optional pikeun botol babak ukiran;
    3.Red Palang akurat positioning, merenah tur gancang dina nyungsi posisi kerja. Tilu-kaca spion na hiji sistem jalur lénsa fokus pikeun nganteurkeun pangaruh pagawean beredar;
    4.Equipped kalawan manual sirah laser difokuskeun, fleksibel jeung akurat, mesin bisa ngaluyukeun posisi fokus nurutkeun ukiran sarta motong alternation jeung ciri bahan sarta ketebalan tina plank nu, pikeun mastikeun kualitas patung;
    Panganteur software 5.Open, cocog sareng DXF, AI, PLT, DST, DSB jeung file vektor kayaning BMP, JPG, GIF, PNG, MNG, format grafis equipotential;
    6.Equipped kalawan chiller cai, panyalindungan hadé tina tube laser, manjangkeun umur jasa tina laser
    roda 7.Universal jeung suku adjustable kalawan suku pindah nyieun mesin dipindahkeun leuwih merenah;
    Desain penampilan 8.Elegant kalawan struktur baja kelas industri, dasar kandel bisa nyieun mesin ngajalankeun stabil sarta mulus;
    téhnologi 9.Patent: konvulsi otomatis unik haseup lebu Sistim panyabutan panyalindungan niup hawa.

    Laser ukiran mesin OC
    Laser pamutahiran kakuatan
    kakuatan The mesin laser urang téh pilihan ti 40w mun 280w sarta kakuatan béda motong bahan thicknesses béda

    Sistim pokus otomatis
    mesin The nambihan hiji alat otomatis-fokus, nu bisa calibrated ku mesin software sarta manggihan fokus pikeun motong.

    Countertop sélular & peso countertop
    mesin The bisa dipaké dua countertops motong.

    péso counter
    Ieu bisa dipaké pikeun motong bahan teuas, iwal ti boga jasa rélatif panjang.

    parameter Téknis

    Area ngagawekeun 1000 * 600mm 1300 * 900mm 1600 * 1000mm 1800 * 1200mm
    Laser Kaluaran daya 80w / 100w / 120w / 150w / 180w 80w / 100w / 120w / 150w / 180w 80w / 100w / 120w / 150w / 180w 80w / 100w / 120w / 150w / 180w
    Locating akurasi ≤ + 0.01mm ≤ + 0.01mm ≤ + 0.01mm ≤ + 0.01mm
    Mnt. Ukuran ukiran Hurup Inggris. 1.0mm * 1.0mm Hurup Inggris. 1.0mm * 1.0mm Hurup Inggris. 1.0mm * 1.0mm Hurup Inggris. 1.0mm * 1.0mm
    ukiran Speed 0-20000mm / mnt 0-20000mm / mnt 0-20000mm / mnt 0-20000mm / mnt
    cooling Tipe cooling cai cooling cai cooling cai cooling cai
    cooling Software System Control DSP System Control DSP System Control DSP System Control DSP
    Pangluhurna Nyeken Precision 2500DPI 2500DPI 2500DPI 2500DPI

     

     

    ngeunaan-us_01 ngeunaan-us_02 ngeunaan-us_03 ngeunaan-us_04 ngeunaan-us_05 ngeunaan-us_06 ngeunaan-us_07 ngeunaan-us_09
  • Saméméhna:
  • Teras:

  • model OC 1006 OC 1309 OC 1610 OC 1812
    Area ngagawekeun 1000 * 600mm 1300 * 900mm 1600 * 1000mm 1800 * 1200mm
    laser daya 80W / 100W / 120W / 150W / 180W
    laser Tipe CO2 laser disegel pipah, 10.6μm
    cooling Tipe cooling cai
    ukiran Speed 0-60000mm / mnt
    Laser Kaluaran Control 0-100% Atur ku Software
    Mnt. Ukuran ukiran Cina: 2.0mm * 2.0mm; Hurup Inggris: 1.0mm * 1.0mm
    Pangluhurna Nyeken Precision 2500DPI
    Locating akurasi ≤ + 0.01mm
    Ngadalikeun Software System Control DSP
    Format grafis dirojong DST, PLT, BMP, DXF, DWG, AI, Las, jsb
    Software cocog TAJIMA, CORELDRAW, Photoshop, AUTOCAD, ALL tipe software AUTOCAD dina lawon
    drive System Luhur-precision Stepper Motor
    Equipments bantu Haseup Fan jeung Air knalpot pipe
    Sasayogian tanaga AC110V / 220V ± 10%, 50HZ / 60HZ
    Lingkungan ngagawekeun Hawa: 0-45 ℃, Humidity5-95% (No Water Condensate)
    pilihan Up & Turun Table, agul Worktable, sayang madu Worktable, usaha Rotary Alat, Beureum Dot Posisi System, Otomatis-fokus Alat
          material motong ngukir
    Acrylic, Plexiglass, PMMA, Perspex, Board organik, Lempeng Double Warna
    Plastik, PP, pepet, PC, PMMA, PS, PES, Pa, palastik Foils & Pilem, Polycarbonate, poliéster atanapi Polyimide Panukeur kibor
    Kai, awi, Veneer, MDF, Blasa kai, triplek
    Kulit, Babi kulit, Sapi kulit, Domba kulit
    Tekstil, Kapas, Sutra, dirasakeun, renda, sintétik & Téknis tékstil, Aramid, poliéster, Fleece ×
    Busa & Filter, Mats poliéster (PES), poliétilén (pe), Polyurethane (PUR) × ×
    Neopren × ×
    Kertas, kardus, Chipboard, Pencét Board
    Batu, keramik, granit, marmer, Pengetahuan Alam batu, karikil batu, sabak ×
    Perangko karét, sintétik & Silicone karét, karét Pengetahuan Alam, Microporous Foam
    Silicone karét, karét sintétik
    Kaca, dipencet kaca, ngambang kaca, Kristal kaca, Eunteung kaca ×

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!