Metal & NONMETAL laser motong mesin O-CM

Pondok Description:

Compared with the CO2 laser engraving machine, the Metal and non-metal desktop CO2 laser cutting machine has a more processing range, it not only can cut non-metal material such as acrylic, leather, rubber, but also can realize what you want on the metal material like about 1.2mm stainless steel and carbon steel. The CO2 laser cutter is widely used in advertising industry, handicraft production, decoration, rubber plate furniture and other industries. And it is the most affordable  machine for customers who want to cut metal and nonmetal materials.


  • Min.Order kuantitas: 1 set
  • Supply ability: 250 Set/Sets per Month
  • Port: SHANGHAI/NINGBO/QINGDAO
  • Sarat pembayaran: L/C D/A D/P T/T
  • US: 4000-8000
  • jéntré produk

    DATA

    aplikasi

    Tags produk

    laser 1.150W CO2 potongan sababaraha bahan kaasup logam jeung non-logam;
    2.Maxinum ketebalan motong pikeun karbon / stainless steel nyaeta 1.2mm (baja wungkul, logam lianna nu peryogi mertimbangkeun lasers serat);
    3.Maxinum ketebalan motong pikeun acrylic sareng plastik nyaeta 25mm (1 inci), sarta pikeun kai téh 3/4 inci;
    4.Capacitive Otomatis-jangkungna nyaluyukeun motong sirah;
    motong 5.Programmable mantuan solenoid gas;
    tube CO2 6.Highly efisien disegel jeung 10.000 jam MTBF.

    Metal & NONMETAL laser motong mesin O-CM
    Laser power upgrade
    The laser machine’s power is optional from 40w to 280w and different power cut different thicknesses materials

    knife counter
    It can be used to cut hard materials, except that it has relatively long service.

    Metal and nonmetal cutting laser head
    It can be used to cut metal and nonmetal materials. At the same time,it can be realized to focus automatically

    Technical Parameters

    Area ngagawekeun 1300 * 900mm
    Laser Output Power 150w
    Locating akurasi ≤ + 0.01mm
    motong Speed 0-40000mm / mnt
    ukiran Speed 0-20000mm / mnt
    cooling Tipe cooling cai
    Cooling Software System Control DSP
    Pangluhurna Nyeken Precision 2500DPI

     


    about-us_01 about-us_02 about-us_03 about-us_04 about-us_05 about-us_06 about-us_07 about-us_09
  • Saméméhna:
  • Teras:

  • model O-CM 1309
    Area ngagawekeun 1300 * 900mm
    laser daya 150W
    laser Tipe CO2 laser disegel pipah, 10.6μm
    cooling Tipe cooling cai
    ukiran Speed 0-20000mm / mnt
    Laser Kaluaran Control 0-100% Atur ku Software
    Mnt. Ukuran ukiran Cina: 2.0mm * 2.0mm; Hurup Inggris: 1.0mm * 1.0mm
    Pangluhurna Nyeken Precision 2500DPI
    Locating akurasi ≤ + 0.01mm
    Ngadalikeun Software System Control DSP
    Format grafis dirojong DST, PLT, BMP, DXF, DWG, AI, Las, jsb
    Software cocog TAJIMA, CORELDRAW, Photoshop, AUTOCAD, ALL tipe software AUTOCAD dina lawon
    drive System Luhur-precision Stepper Motor
    Equipments bantu Haseup Fan jeung Air knalpot pipe
    Sasayogian tanaga AC110V / 220V ± 10%, 50HZ / 60HZ
    Lingkungan ngagawekeun Hawa: 0-45 ℃, Humidity5-95% (No Water Condensate)
    pilihan Up & Turun Table, sayang madu Worktable, usaha Rotary Alat, Beureum Dot Posisi System
    material motong ngukir
    Acrylic, Plexiglass, PMMA, Perspex, Board organik, Lempeng Double Warna
    Plastik, PP, pepet, PC, PMMA, PS, PES, Pa, palastik Foils & Pilem, Polycarbonate, poliéster atanapi Polyimide Panukeur kibor
    Kai, awi, Veneer, MDF, Blasa kai, triplek
    Kulit, Babi kulit, Sapi kulit, Domba kulit
    Tekstil, Kapas, Sutra, dirasakeun, renda, sintétik & Téknis tékstil, Aramid, poliéster, Fleece ×
    Busa & Filter, Mats poliéster (PES), poliétilén (pe), Polyurethane (PUR) × ×
    Neopren × ×
    Kertas, kardus, Chipboard, Pencét Board
    Batu, keramik, granit, marmer, Pengetahuan Alam batu, karikil batu, sabak ×
    Perangko karét, sintétik & Silicone karét, karét Pengetahuan Alam, Microporous Foam
    Silicone karét, karét sintétik
    Kaca, dipencet kaca, ngambang kaca, Kristal kaca, Eunteung kaca ×
    Karbon Steel, steel Steel ×
  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!