Tentang Kami

ngeunaan-us_0

ngeunaan-us_0 (1)

ngeunaan-us_0 (2)

TENTANG KAMI

Shandong OREE laser téhnologi CO., LTD

Oree laser, parusahaan tinggi-tech terpadu kalayan R & D, produksi jeung diobral. 
Ayeuna produk kaasup serat mesin motong laser, CO2 laser motong na mesin ukiran,
 laser serat mesin nyirian. Leuwih ti éta, puseur téhnologi perusahaan modern jeung
luhur tim panalungtikan Industri laser ngarah tur mesin geus dijual ka leuwih ti 80 nagara di sabudeureun
Asia, Eropa, Afrika, Amerika jeung Oséania. Oree commits pikeun mantuan para nasabah ngaronjatkeun kauntungan ékonomi
sarta nyadiakeun solusi laser komprehensif.

ngeunaan-us_1 (2)

Paké kualitas pikeun nyarita

fungsionalitas hadé, ngan nyadiakeun hiji pangalaman pamaké hadé

Sagala mesin anu loba dipaké dina produksi éléktronik Perkakas,
sirkuit terpadu, komunikasi, pakakas, komputer,
bagian otomatis, kaca na unit optik, konstruksi, médis, perhiasan, packing, bahan atah,
pamrosésan karajinan, fashion jeung illuminates wewengkon. Samentara éta,
unggal mesin bakal mimiti mastikeun dites ku IOS9001 (QCS)
sateuacan pasar peluncuran na Oree laser mesin geus miboga CE FDA
jeung sertipikat profésional lianna.

ngeunaan-us_1 (1) (1)

Wilujeng sumping di konsumén global.

jasa hadé, ngan nyadiakeun hiji pangalaman pamaké hadé.

12 basa, 24 jam sapoé.
Produk ngajual leuwih ti 120 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya.
Langkung ti 100 profésional jasa saatos-jualan nyadiakeun layanan teknis global.

banner4 


WhatsApp Online Chat!