• banner1
  • banner2
  • banner3

téhnologi Shandong Oree laser Co.Ltd teh parusahaan cabangna Shandong OYADE group, ayana di ijinan North zone pangwangunan ékonomi, taman industri JiYang, owns 300 pagawé, 1000 méter pasagi panalungtikan sarta ngamekarkeun puseur, 42000 pasagi workshop méter.

fitur Produk

WhatsApp Online Chat !